1. Sociale medier Håndtering af dine Instagrams privatlivsindstillinger
Facebook, Twitter og Instagram For seniorer til dummies, 3. udgave

Af Marsha Collier

Der er mange Instagram-privatlivsindstillinger til rådighed til din fordel. Du kan redigere dit Instagram-privatliv på en desktop eller mobilapp. Her ser du billeder til redigering af dem på Instagram-mobilappen. Eksemplerne, du ser her, bruger Android-appen (som ikke er meget forskellig fra iOS-versionen). Ikonerne vises i bunden af ​​skærmen.

Hvis du vil aktivere (eller deaktivere) en Instagram-indstilling på din mobile enhed, skal du trykke på diasbjælken for enten at blive nedtonet (Fra) eller blå (Til).

Instagram privatliv
  1. Tryk på de tre vandrette linjer øverst på skærmen for at komme til dine Instagram-kontoindstillinger. Siden glider til side. Helt nederst på den resulterende side ser du en kugle ved siden af ​​ordet Indstillinger. Tryk på ordet Indstillinger, og Instagram's indstillinger-side vises. Der er en overflod af Instagram-indstillinger at gå over, så lad os tjekke nogle af de vigtigste. Privat konto: Hvis du kan lide at møde nye mennesker og se deres fotos, kan du muligvis ikke indstille din Instagram-konto til privat. Følg ikke en privat konto for en, du ikke kender. Det er en vigtig måde at forblive sikker på og undgå svig online. Vis aktivitetsstatus: Hvis du vil se, hvilke af dine venner som helst er online, skal du slå dette til. Jeg har ikke denne indstilling slået til, fordi jeg kan lide at gennemse Instagram på ulige timer og ikke ønsker at blive forstyrret af direkte beskeder. Fotos og videoer af dig: Hvis nogen lægger et foto eller en video med dig i det, kan de mærke billedet med dit brugernavn. Hvis du hellere vil være i stand til at godkende disse billeder, før de vises med dit tag, skal du ikke tillade automatiske tags. Link sociale konti: For at dele dine indlæg på Facebook eller Twitter skal du give Instagram tilladelse til at integrere med dine sociale konti. Klik på hver af dine sociale mediekonti og følg anvisningerne for at forbinde dem. To-faktor-godkendelse: Dette er vigtigt for hver app, du ejer. Hvis du (eller en anden) forsøger at logge på din Instagram-konto fra en enhed, som platformen ikke er kendt, sendes en kode til din smartphone. Instagram kræver, at du indtaster denne login-kode for at få adgang til din konto. Historiekontrol: Bestem, om du vil have nogen til at kunne bruge dine indlæg i deres historier Kontakter synkronisering: Dette giver Instagram adgang til alle kontakter fra din telefon og giver dem tilladelse til periodisk at synkronisere dem og gemme dem på deres servere. Underretninger: Hvis du vil have besked, når nogen kan lide eller følger dig, vil Instagram underrette dig. Sørg for at gennemgå listen over handlinger, så du selektivt kan beslutte, hvilke, du vil have besked. Instagram kan underrette dig på tre måder: Push-underretninger: Dette betyder, at din telefon direkte får en anmeldelse via en popup eller lyd. Du behøver ikke at være aktiv i appen for at få en Push-anmeldelse. SMS: Dette er en forkortelse for Short Message Service (eller hvad vi alle kalder tekster), der sendes direkte til din telefon. E-mail: Du giver Instagram tilladelse til at sende dig en e-mail, når handlingen finder sted på din konto.

At have en privat Instagram-konto

Du har muligheden for at indstille din konto som privat. Denne indstilling betyder, at folk, der ved, at du er på Instagram, kan finde dig ved dit ID, men skal anmode om tilladelse til at se (eller følge i social parlance) dit fotostream.

Det betyder, at kun personer, du har godkendt til at følge, vil se dine indlæg på webstedet. Dette er et vigtigt værktøj for dem, der har behov for at holde et tæt tæppe over deres privatliv (og deres børns).

At være på en social platform betyder deltagelse. Hvis din konto er privat, kan du ikke finde venner tilbage fra dagen; du har heller ikke bredden af ​​fotos at se på.

Når din Instagram-konto er privat, ved de fleste på webstedet ikke, at du er der, og dem, du følger, følger måske ikke dig tilbage.

Sociale medier handler om at dele, kommentere og lide. Det er meget sjovere at være i stand til at deltage fuldt ud på webstedet.